Skip to Main Content

Content HU

Minden adat, egy kézben, egy helyen!

A különböző szoftvereszközeit egyetlen könnyen kezelhető megoldássá integráljuk, mindössze 10 hét alatt!

Szolgáltatásunk segít Önnek:

Csökkenteni a szoftverrendszereinek számát
Egyszerűsíteni az üzleti folyamatait
Valós idejű képet adni az összes üzleti tevékenységéről

GONDOKKAL JÁR A NÖVEKEDÉS?

A fejlődés fejlesztéseket igényel, mellyel a szoftverrendszerének lépést kell tartania.

Gyorsan növekvő vállalatként előfordulhat, hogy az informatikai támogatás és az üzleti folyamatok nem olyan következetesek és integráltak, mint amilyennek most lenniük kellene.
Ahelyett, hogy tucatnyi dobozos alkalmazást, vagy egyéb megoldást használna, nem lenne hatékonyabb egyetlen olyan eszköz, amely konszolidálja és egyszerűsíti az összes üzleti folyamatát?

A MEGOLDÁSUNK

Az összes szoftvereszközét egy személyre szabott alkalmazásba integráljuk.

Informatikai rendszerintegrátorként segítünk az Önhöz hasonló vállalatvezetőknek üzleti folyamataik konszolidálásában és egyszerűsítésében.

 • Nemcsak felmérjük és megvizsgáljuk az Ön jelenlegi folyamatait, kulcsszereplőit és adatainak minőségét, hanem ezeket egy átfogó fejlesztési tervben meg is jelenítjük.
 • Az elkészült terv alapján akár már 10 hét alatt kidolgozhatunk egy könnyen kezelhető, az Ön igényeire szabott egyedi szoftveres megoldást.
 • Fedezze fel, mennyivel hatékonyabb egyetlen integrált rendszerrel dolgozni!

  Foglaljon időpontot egy 30 perces ingyenes tanácsadásra, ahol mélyebb betekintést nyújtunk abba, hogyan is készítünk el Önnek egy testre szabott integrált rendszert kevesebb mint 10 hét alatt!

  Foglaljon időpontot!

  PARTNEREINK

  Pataki Dávid nemcsak kiváló szoftverfejlesztő, hanem sikeres vállalkozó is. E kettő kombinációja teszi őt számomra egyedülálló partnerré. Hangsúlyt fektet az igényeim meghallgatására, megérti az üzleti okokat, majd ezeket modern, gyakorlatias informatikai megoldásokba ülteti át. Sok éve ismerem őt, megbízható és tisztességes partnerként nagyra értékelem, akit csak ajánlani tudok.

  Klemens Wersonig
  Alapító/tulajdonos

  Értő figyelemmel vannak jelen és a tapasztalataiknak köszönhetően olyan megoldásokat kínálnak, amelyek teljes mértékben igazodnak a szervezetünk problémáihoz. Hosszú távon gondolkodnak és érezni lehet azt, hogy az ügyfél elégedettsége minden esetben az első helyen áll. Gyakorlatilag nincs olyan helyzet, amire ne tudnának egy valós, jól működő fejlesztést nyújtani.

  Medovarszki György
  Ügyvezető igazgató

  Az Enrol hosszú évek óta megbízható partnerünk. Minden helyzetben az optimális megoldásra törekednek és gyorsan és rugalmasan segítik a minőségi működésünket. Szakmaiságuk, ügyfélközpontúságuk átlagon felüli, szolgáltatásuk színvonala évek óta kiemelkedő.

  Csóli Györk
  Ügynöki értékesítési vezető

  A napi üzleti működésünk során számos adat vezérelt CRM fejlesztési feladatunk, folyamatunk, projektünk fut, amelyben az Enrol szakértőivel dolgozunk együtt. Az együttműködésünk során magas szakmai színvonalat, megoldáscentrikus és ügyfélközpontú gondolkodást kapunk tőlük. A feladatokban igazi partnerként viselkednek, céljuk minden esetben az, hogy a megrendelőnek értéket teremtsenek, ne csak feladatokat oldjanak meg.

  Molnár Gergely
  CRM és online funnel menedzsment osztályvezető

  Hol kezdjünk hozzá?

  Kiindulásként azt ajánljuk, hogy vizsgálja meg az alábbi három szolgáltatáscsomagunkat és döntse el, meddíg kíván a mostani igényeivel előrelépni.

  Folyamatfelmérés

  Tartalom megtekinése

  A szolgáltatáscsomag az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza:

  • A jelenlegi üzleti folyamatok felmérése
  • A jelenleg használt rendszerek áttekintése
  • A jelenlegi folyamatok szereplőinek dokumentálása

  A kapott információkat összevetjük az Ön cégénél fellelhető adatokkal. Amennyiben ellentmondást tapasztalunk a kapott információk és a vizsgált adatbázisok között, azt igyekszünk feloldani, az eredményt pedig egy dokumentáció formájában átadjuk.

  Rendszerterv

  Tartalom megtekinése

  A szolgáltatáscsomag az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza:

  • A folyamatfelmérés elvégzése
  • A jelenlegi és elvárt folyamatok integrációjának megtervezése
  • A meglévő adatok elhelyezése egy új, integrált adatmodellben
  • Az új jogosultsági rendszer megtervezése
  • Az elvárt funkciók összegyűjtése

  Az Ön cégének működésének, adatainak és folyamatainak megértésen keresztül egy olyan új rendszertervet készítünk, amely alapja lehet egy egyedi vállalatirányítási rendszer fejlesztésének.

  Egyedi alkalmazásfejlesztés

  Tartalom megtekinése

  A szolgáltatáscsomag az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza:

  • A folyamatfelmérés elvégzése
  • A rendszerterv elkészítése
  • Egyedi szoftver készítése

  A komplex üzleti igényelemzésünk alapján mindössze 10 hét alatt kifejlesztünk egy könnyen kezelhető webes alkalmazást, amely magában foglalja és kezeli az összes üzleti adatot és folyamatot az Ön vállalatán belül.

  Lépjen be az automatizáció és a low code világába!

  Használjon egyedi szoftvert egyedi támogatással!

  • Személyre szabott vállalatirányítási rendszer
  • Agilis, közösen elért eredmény
  • Minden adatot átfogó azonnali riportok
  • Növekedéshez és igényekhez igazított rendszer
  handshake

  GYIK

  Maradtak még kérdései?

  Mi történik, ha a fejlesztő cég megszűnik? Ki foglalkozik majd az igényeinkkel?

  Az egyedi szoftverek valóban egyedi kezelést igényelnek. Az álalunk használt "low code" keretrendszer használata lehetővé teszi, hogy az ügyfél a későbbiekben maga fejlessze tovább az általunk készített szoftvert. Akár saját fejlesztővel, akár más cég segítségével.
  Ugyanakkor folyamatos támogatási szolgáltatást is nyújtunk, mellyel ügyfeleink nagyon elégedettek.

  Fizikailag hol lesznek az adataim? Ki férhet az adatainkhoz?

  Az adatbiztonság napjaink egyik legfontosabb kérdésévé vált. Cégünk nem foglalkozik szerver üzemeltetéssel, de az általunk fejlesztett szoftvert és adatbázist partnereinknek már az első naptól van lehetősége a saját szerver környezetükben üzemeltetni.
  Ugyanakkor számtalan felhő alapú szolgáltatás is rendelkezésre áll, ahol nagyon kedvező áron a lehető legbiztonságosabb módon érhetőek el szolgáltatások ügyfeleink számára. Így a rendszer és az adatok feletti rendelkezés már az első pillanatól az Ön kezében van.

  Miért nem hallottunk még az Oracle APEX keretrendszerről?

  Magyarországon még kevésbé elterjedt az Oracle alacsony kódolási igényű keretrendszere, de világszerte már több tízezer fejlesztőt és több millió felhasználót tudhat magáénak. Ugyanakkor az Oracle évtizedek óta a világ vezető relációs adatbázis fejlesztő vállalata. Ez a tapasztalat teszi versenyképessé és annyira jó minőségűvé az általunk előnyben részesített technológiát.

  Miben más az Enrol egy átlagos fejlesztőcéghez képest?

  Projektjeinket az adatvezérelt megközelítés jellemzi. Elsődleges célunk, hogy ügyfeleink adatait megfelelő relációkba, táblastruktúrákba szervezzük, amely majd alapvetően meghatározza a szoftver működését és az üzleti folyamatokat is.
  Az általunk használt technológia ezért is adatvezérelt, adatbázis alapú, hogy ezt a megközelítést gyorsan és hatékonyan támogassa.

  Léteznek-e rejtett költségek?

  Az Oracle APEX keretrendszer igen tág határok között ingyenes. Mivel fejlesztéseinket az ügyfél által üzemeltetett környezetben végezzük, így a munkánk teljesen transzparens. A low code technológia miatt pedig a fejlesztési idők is igen rövidnek mondhatóak, így nem marad jelentős tér az ügyfél igényeitől való eltérésnek.

  Mi történik egy sikeres projekt után?

  Mivel az üzleti környezet változik, a vállalat fejlődik és mindig mindent lehet hatékonyabban végezni, ha alacsonyabb intenzitással is, de javasoljuk a fejlesztések folytatását. Így nem jön létre újra az az állapot, ami miatt a konszolidációra szükség lett.