Skip to Main Content
Oktatás és karrier - Enrol Consulting Kft.

Content HU

OKTATÁS

Oktatás és karrier

Nyerj betekintést az Enrolnál töltött munkanapokba és ismerd meg jobban csapatunkat!

Egy átlagos munkanap

Alapvetően három helyen dolgozhatsz. Az irodánkban, valamely parnterünk irodájában és home office-ban. A keretek a témától valamint a vezetőddel való megegyezéstől függnek, de a heti beosztás általában tőled.
Tipikusan az irodai napokon átbeszélitek az adott ügyféllel, rendszerrel kapcsolatos történéseket a kollégáiddal. Ha partnernél vagy, akkor szakítasz időt a megrendelőkkel való egyeztetésre, az eredmények bemutatására. A maradék időben pedig a fejlesztéseden dolgozol.
A nap során nincs szigorúan vett időbeosztás, de a cél az, hogy munkaidőben a munkádra koncentrálj, így túlórázni sem kell.

Mentor program

A kollégáink túlnyomó része úgy érkezett hozzánk, hogy korábban sohasem programozott. Nem túlzás, tényleg így van.
Ennek oka, hogy rendületlenül hiszünk abban, hogy a soft skillek sokkal fontosabbak mint a tárgyi tudás. Az előbbi nagyon nehezezen változik, az utóbbi jó oktatással, mentorálással hamar megszerezhető és fejleszthető.
A sok tanulni akaró munkatárs miatt nagyon erős hagyományokkal, tapasztalatokkal és kész oktatási anyagokkal, tervvel rendelkezünk. Hiszen az érdekünk az, hogy minél előbb minél nagyobb értéket tudjál teremteni, így minden támogatást meg is adunk ehhez.

Folyamatos növekedés

A folyamatos mentorálás eredménye a folyamatos növekedés. Miután átlátod és megérted az alapfolyamatokat, működést, képes leszel önállóan is tanulni.
A mentorálás később már inkább csoportos oktatásokban nyilvánul meg, melyeket rögzítünk és utólag is hozzáférsz ezekhez az anyagokhoz. Feladataink, projektjeink nagyon változatosak, illetve igyekszünk lehetőséget biztosítani új rendszerek elsajátítására illetve önálló projektek elvégzésére is.

Kultúra

Kúltúránkat a fejlődés, az együttműködés és a támogató környezet jellemzi. Igyekszünk nem "túltolni" a csapatépítést, de időnként szervezünk ilyen alkalmakat, ahol a megjelenés tőled függ. Ezáltal nem alakulnak ki erőteljes elvárások, ugyanakkor megadjuk a lehetőséget, hogy érezd, te is egy csapathoz tartozol.